Novotel & ibis Poznań Centrum
Zastępca Kierownika Działu F&B
Miejsce pracy: Poznań
Nr ref.: ZKG/1025/NIPC
Zadania:
- Wspieranie kierownika w zarządzaniu codzienną pracą restauracji
- Dbanie o wysoką jakość obsługi i satysfakcję gości
- Koordynacja zespołu pracowników oraz zapewnianie przestrzegania standardów marki
- Współodpowiedzialność za sprzedaż usług gastronomicznych i promowanie oferty hotelu
- Prowadzenie szkoleń i rozwój kompetencji zespołu
- Nadzór nad przestrzeganiem zasad HACCP i wewnętrznych procedur
Wymagania:
- Doświadczenie na podobnym stanowisku w gastronomii lub hotelarstwie
- Znajomość języka polskiego i angielskiego na poziomie umożliwiającym swobodną komunikację
- Umiejętność budowania relacji z gośćmi i pracy zespołowej
- Samodzielność, odpowiedzialność i dobra organizacja pracy
- Gotowość do pracy w systemie zmianowym
- Znajomość zasad HACCP będzie dodatkowym atutem
- Uprawnienie do legalnej pracy na terytorium Polski
Oferujemy:
- Stabilne zatrudnienie w renomowanej sieci hotelowej
- Premie półroczne, dofinansowanie do wypoczynku i świadczenia świąteczne
- Prywatną opiekę medyczną Medicover i kartę Multisport
- Spotkania integracyjne i obiady pracownicze
- Realne możliwości rozwoju zawodowego
- Karty zniżkowe na pobyty w hotelach na całym świecie
- Program poleceń pracowniczych z premią za skuteczne rekomendacje
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kierownik Restauracji
Data dodania:
wczoraj
Zarządzanie podległym zespołem, organizacja i nadzór pracy, motywowanie do efektywnej pracy Szkolenie pracowników Współtworzenie i wprowadzanie...
Pracodawca: City 88 sp.z o.o.
Lokalizacja: Poznań, Grunwald, Ułan Browar
OfertaLider Zmiany w Gastronomii (K/M)
Data dodania:
2025-10-05
Twoje zadania: Organizowanie pracy zespołu i zapewnianie wysokiej jakości obsługi. Wspieranie kierownika w codziennym zarządzaniu restauracją. Wdrażanie...
Pracodawca: Novotel & ibis Poznań Centrum
Lokalizacja: Poznań
Oferta