Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Wymagania inne:
[Umiejętność 3] : bardzo dobra organizacja pracy, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole[Umiejętność 2] : umiejętność obsługi narzędzi ręcznych i elektrycznych[Umiejętność 5] : Znajomość technik rozbioru mięsa (rozcinanie, oddzielanie mięśni od kości, filetowanie)[Umiejętność 4] : Umiejętność pracy w chłodnych warunkach, charakterystycznych dla zakładów mięsnych[Umiejętność 1] : sprawny fizycznie
Łagiewniki Kościelne
Rodzaj umowy:
Nie dotyczy
Wynagrodzenie brutto:
od 28,1 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Gnieźnie
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Jeliciarz
czyszczenie jelit, w tym ich przelewnie, przeprowadzanie obróbki, konfekcjonowanie i kalibracja (sortowanie) osłonek naturalnych na wyroby wędliniarskie...
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Rawiczu
Lokalizacja: Grąbkowo
Oferta