Manager kuchni
Miejsce pracy: Swadzim
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków z uwzględnieniem potrzeb żywieniowych pracowników.
- Zarządzanie zespołem kantyny oraz koordynowanie operacji (w tym obsługa klientów, dokumentacja, zamówienia towaru i magazynowanie).
- Dbanie o wysokie standardy jakościowe żywności i pracy zgodnie z systemami HACCP, GHP, GMP.
- Tworzenie i wdrażanie strategii biznesowych oraz reprezentowanie firmy.
Wymagania:
- Doświadczenie na stanowisku managera lub szefa kuchni, preferowane w cateringu lub restauracjach żywienia zbiorowego.
- Umiejętność tworzenia kalkulacji i budżetów.
- Książeczka sanepidowska, umiejętność pracy zespołowej i dobra komunikacja.
Oferujemy:
- Umowa o pracę.
- Elastyczny czas pracy (od poniedziałku do piątku, możliwe dyżury weekendowe).
- Posiłek podczas pracy i ubezpieczenie grupowe.
- Atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenia oraz narzędzia pracy (laptop, telefon).
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Szef kuchni / Manager w kantynie
Data dodania:
2024-12-19
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków, uwzględniając potrzeby żywieniowe pracowników Zarządzanie personelem stołówki w celu zapewnienia...
Pracodawca: KMM GASTRONOMIA SP. Z O.O.
Lokalizacja: Swadzim
Oferta