Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: Umiejętność gotowania
Uprawnienia: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania inne:
WYMAGANE UMIEJĘTNOŚCI: dbanie o higienę, dbanie o estetykę, znajomość skladników, diet i ograniczeń żywnościowych.Mile widziane doswiadczenie i dodatkowe kursy gastronomiczne.
Sienno
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 4 666 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kucharz
Wymagania: wykształcenie zawodowe - kucharz, doświadczenie mile widzianeZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiempraca na okres próbny do 3 m-cy z...
Pracodawca: OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI
Lokalizacja: Krotoszyn
OfertaKucharz
Przygtowywanie posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno –...
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Lokalizacja: Godziesze Małe
OfertaKucharz
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, zmywanie po posiłkach, utrzymanie miejsca pracy , maszyn i mebli kuchennych w należytej czystości Wymagania...
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Lokalizacja: Łobżenica
Oferta