Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Uprawnienia: kreatywność i dbałość o szczegóły
Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej
Wymagania inne:
- doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika,- na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie),- wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,- miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
Szamotuły
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kucharz
praca fizyczna Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Lokalizacja: Skórzewo
OfertaKucharz
Przygotowywanie pizzy Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe, inne Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, inne Wykształcenie: średnie...
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Lokalizacja: Piła
OfertaKucharz
Przygotowywanie posiłków. Praca zmianowa wg grafików, w godz. 11.00 - 19.00, w dni wolne wg potrzeb. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze...
Pracodawca: HIERONIM STRAPAGIEL DRUM-POLSKA
Lokalizacja: Kalisz
Oferta