ZAKŁAD GOSPODARKI KOMUNALNEJ W SZAMOTUŁACH SP. Z O.O.
Kucharz
Miejsce pracy: Szamotuły
Numer: StPr/25/0576
OBOWIĄZKI:
- przygotowywanie potraw zgodnie z kartą menu i recepturami,- dbanie o jakość i świeżość składników,- utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy,współpraca z pozostałymi członkami zespołu,- opracowywanie nowych dań.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Uprawnienia: kreatywność i dbałość o szczegóły
Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej


Wymagania inne:

- doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika,- na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie),- wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,- miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły

Miejsce pracy:

Szamotuły


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kucharz

Data dodania: wczoraj

Prezyg. posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: Oferta w ramach programu Wsp.w zat. w pow.kaliskim (II)

Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu

Lokalizacja: Kalisz

Oferta

Kucharz / Kucharka

Data dodania: wczoraj

zmiana popołudniowa Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca...

Pracodawca: Novotel & ibis Poznań Centrum

Lokalizacja: Poznań

Oferta

Kucharz

Data dodania: 2025-09-03

praca fizyczna Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: znajomość kuchni polskiej i włoskiej

Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu

Lokalizacja: Skórzewo

Oferta