Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności
Uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Uprawnienia: kreatywność i dbałość o szczegóły
Uprawnienia: Umiejętność pracy w zespole
Uprawnienia: doświadczenie w pracy jako kucharz - mile widziane w restauracji hotelowej
Wymagania inne:
- doświadczenie zawodowe min. 3 lata po osiągnięciu tytułu czeladnika,- na początek oferowana jest umowa zlecenie (30,50 zł/h) z możliwością przejści ana umowe o pracę (6000 - 10000 zł/miesięcznie),- wymagana książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych,- miejsce wykonywania pracy: Hotel Maraton, ul. Sportowa 6, 64-500 Szamotuły
Szamotuły
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Szamotułach
Powiązane
Podobne ogłoszenia:
Kucharz
Prezyg. posiłków. Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: Oferta w ramach programu Wsp.w zat. w pow.kaliskim (II)
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Kaliszu
Lokalizacja: Kalisz
OfertaKucharz / Kucharka
zmiana popołudniowa Zadania: Przygotowywanie dań zgodnie z menu hotelowym Utrzymywanie porządku i przestrzeganie zasad higieny na stanowisku pracy Praca...
Pracodawca: Novotel & ibis Poznań Centrum
Lokalizacja: Poznań
OfertaKucharz
praca fizyczna Wymagania konieczne: Wykształcenie: podstawowe Wymagania inne: znajomość kuchni polskiej i włoskiej
Pracodawca: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Lokalizacja: Skórzewo
Oferta